تمام خبرها

دانشگاه گوهرشاد در ادامه همکاری‌های خود با دانشگاه‌های بین المللی؛ این بار "دوره چهارم مقاله نویسی" را با کمک دانشگاه فرایبورگ آلمان برگزار می‌کند. در این دوره استادهای داخلی( استادهایی که توسط دانشگاه آلمانی آموزش دیده‌اند) و یک تن از استادهای دانشگاه فرایبورگ آلمان تدریس خواهند کرد.
در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی‌نامه معتبر از طرف دانشگاه فرایبورگ آلمان داده خواهد شد.
هزینه دوره فقط 500 افغانی( هزینه اداری) است. این دوره برای آقایان حضوری و برای خانم‌ها به صورت آنلاین است.
برای معلومات بیشتر و ثبت نام به دفتر معاونت تحقیقات دانشگاه گوهرشاد مراجعه کرده و یا به شماره واتس آپ روابط عمومی دانشگاه 076545481 به تماس شوید.

دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهرشاد؛ برای ترویج فرهنگ کتاب خوانی و کمک به متقاضیانی که توانایی خرید کتاب ندارند. اقدام به توزیع کتاب های کاربردی و تخصصی در رشته حقوق و علوم سیاسی کرده است.

دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهرشاد در راستای خدمت به جامعه امروزی افغانستان؛ همواره کوشیده است که برنامه‌های آموزشی معتبر و مفیدی را برگزار کند. در ادامه این اقدامات، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهرشاد نشستی را تحت عنوان مذکور برگزار می کند.

انتخابات در ایالات متحده آمریکا
کالج الکتورال؛ آنچه باید در مورد این موضوع در انتخابات آمریکا دانست. کالج الکتورال مهمترین بخش تصمیم گیری در مورد انتخاب رئیس جمهور آمریکا است.

🌙 #حلول_رمضان
حلول ماه رحمت بر همه بندگان الهی مبارک

رسول رحمت (صلی الله علیه و آله و سلم):
اَلصّائِمُ لا تُرَدُّ دَعوَتُهُ.
دعاى روزه ‏دار رد نمى ‏شود.

(نهج الفصاحه ص ۵۴۷ ، ح ۱۸۵۶)

تصمیمات ایالات متحده آمریکا به عنوان قدرت هژمون در جهان پیامدهای بسیاری را به بار می آورد. این تصمیمات از کجا و چگونه گرفته می شود ؟ نقش رئیس جمهور این کشور در این تصمیمات چیست؟ کنگره در کجای این تصمیم قرار دارد؟

دانشگاه گوهرشاد در ادامه همکاری های علمی خود با جامعه امروزی؛ دانشجویانی که از مقطع چهارده فارغ شده باشند را با شرایط خاص پذیرش می کند.

مرکز نویسندگی دانشگاه گوهرشاد بخشی از پروژه همکاری میان دانشگاهی (دانشگاه‌ گوهرشاد و دانشگاه فرایبورگ آلمان ) است. مربیان این مرکز به مدت شش ماه توسط استادان آلمانی راهنمایی شده اند و این مرکز برای استادان و دانشجویان دانشگاه گوهرشاد و  استادان و دانشجویان سایر دانشگاه‌ها ارایه خدمات می‌کند.

دانشکده مدیریت دانشگاه گوهرشاد؛ در ادامه برنامه‌های کمک درسی رایگان خود، این بار وبیناری را با عنوان مدیریت چالش‌ها و فرصت‌های آموزش در افغانستان برگزار می کند.

زیر مجموعه‌ها

2024-04-27