تحقیقات یکی از مؤلفه‏های اصلی توسعه بوده و نبود مراکز علمی- تحقیقاتی معتبر می تواند پیشرفت و شکوفایی جامعۀ علمی یک کشور را، متأثرسازد. سازمان‏های تحقیقاتی قوی و توانمند باعث می‏شود تا جوامع با داشتن نیروی انسانی پویا و کارآمد، ترقی و اعتلای خود را تضمین نمایند. دانشگاه گوهرشاد با درنظرداشت شرایط و مشکلات موجود در حوزه تحقیق و پژوهش در سطح کشور و نهادهای علمی و اکادمیک، به هدف ایجاد یک نهاد معتبر تحقیقاتی که توانایی انجام تحقیقات علمی اکادمیک در سطح بین المللی را داشته باشد؛ اقدام به تأسیس آمریت تحقیقات در سال 1389 نمود. آمریت تحقیقات که وظیفه اصلی آن هماهنگی اقدامات تحقیقاتی و پژوهشی است تلاش نموده تا با همکاری کمیته موسساتی تحقیقات وکمیته های فرعی آن در سطح پوهنحی، فعالیت تحقیقاتی در سطح دانشگاه را مدیریت و رهبری نماید.

این نهاد تاکنون موفق شده درمجموع (112) اثر علمی و تحقیقی را در قالب مقالات وکتب نشر و (76) همایش، ورکشاپ و سمینارعلمی در موضوعات مختلف علمی و اجتماعی برگزار نماید. بخش تحقیقات دانشگاه گوهرشاد آماده همکاری در حوزه تحقیقات با نهادهای ملی و بین المللی می باشد.

اهداف

• انجام تحقیقات کمی، کیفی، غیرجانب‌دارانه و پالیسی‏‌محور؛
  • نشر فصلنامه علمی-پژوهشی گوهرشاد؛
  • ترجمۀ کتاب‏های معتبر علمی و مقاله‏‌های با کیفیت؛
  • برگزاری سمینارها و کارگاه‏‌ها علمی؛
  • ایجاد رابطه با سازمان‏‌های تحقیقاتی و دانشگاه‏‌های معتبر داخلی و خارجی.

ساختار تشکیلاتی

chart_Tahqiqat.jpg - 30.21 kB