تمام خبرها

سمینار علمی تحت عنوان »رشد اقتصادی افغانستان در ده سال اخیر«، به تاریخ ۷۲ سرطان سال روان در سالون کنفرانس مؤسسه تحصیالت عالی گوهرشاد، برگزار گردید. در این سمینار که محصالن رشته های اقتصاد و مدیریت، و ادارۀ تجارت شرکت داشتند، ابتدا استاد فهیمی مسایل مبنایی را در رابطه با عوامل و چالشهای رشد اقتصادی در افغانستان ارائه نموده بیان داشت.

ولین کارگاه مونوگراف نویسی پوهنحی اقتصاد و مدیریت روز پنجشنبه ۰۲ میزان سال جاری توسط استاد علی اکبر ناصری و استاد سید طالب علوی با اشتراک محصلین پوهنحی اقتصاد و مدیریت در سالن کنفرانس موسسه تحصیالت عالی گوهرشاد برگزار گردید. هدف از برگزاری این کارگاه حل مشکالت محصلین درقسمت مونوگراف نویسی عنوان شده است.

سمینار علمی »برنامه های اقتصادی دولت جمهوری اسالمی افغانستان« به روز سه شنبه مورخ ۶۱عقرب از سوی پوهنحی اقتصاد و مدیریت موسسه تحصیالت عالی گوهرشاد در سالن کنفرانس این مؤسسه با حضور آقای سهراب بهمن مشاور و سخنگوی وزارت اقتصاد جمهوری اسالمی افغانستان برگزار گردید.

سمینار کارآفرینی و خلاقیت در تاریخ ۲۰ سرطان ۱۳۹۶ خورشیدی توسط استاد سید طالب علوی و استاد علی اکبر ناصری، در سالن کنفرانس موسسه تحصیلات عالی گوهرشاد دایر گردید.

1941
2024-05-09