یکی از زمینه های ارتقای ظرفیت برای محصلان، برگزاری سمینارها و کارگاه های تخصصی است؛که می تواند زمینه های درک و اجرای ایدههای ذهنی را برای محصلان بوجود بیاورد. دانشکده مدیریت کوشیده است، با تدوین و اجرای برنامه های ظرفیت افزایی، زمینه های ایجاد و توسعه ظرفیتهای جدید راه اندازی کسب و کار را برای محصلان به وجود آورده و در این راستا در تاریخ 3 میزان 1402 دانشکده مدیریت دانشگاه گوهرشاد سمینار روشهای راه اندازی مسیر کسب و کار موفق را در سالن کنفرانس دانشگاه گوهرشاد برگزار کرد.
این سیمنار که با ارائه استاد مجتبی عسکری برگزار شد، محورهای از قبیل آمادگی جهت شروع یک کسب و کار، مراحل راه اندازی کسب و کار موفق، اصول راه اندازی کسب و کار موفق و چگونگی تعامل با مشتریان مورد تحلیل قرار گرفت.
ایشان، تعهد، انگیزه، مهارت و مدیریت را به عنوان نیاز اصلی برای شروع کسب و کار دانسته و لازمه کسب و کار موفق را شناخت نقاط قوت و تقویت و اصلاح ضعفها در نظر گرفته اند.
استاد عسکری در قسمت مراحل را اندازی کسب و کار موفق داشتن ایده جذاب، مکتوب کردن چشم انداز، اعتبار دهی ایده، پلان نویسی برای کسب و کار، شروع کردن از یک کار کوچک و ساده، تامین امور مالی، انتخاب نام تجاری ساده و روان، مکان یابی برای کسب و کار، گسترش تیم کاری، انتخاب افراد باهوش و خوش سلیقه، بازخوردگیری از کسب و کار، صبور بودن، تمرکز بر بازار هدف، جدی گرفتن تبلیغات، جستجوی مشتری از طریق مشتری و داشتن یک صحفه انترنت برای تبلیغ امری ضروری دانسته و تاکید نمودند که موارد ذیل نیز می توانند در ثبات و توسعه کسب و کار از اهمیت فوق العاده برخوردار باشد.
1. طراحی برنامهریزی دقیق
2. رفتار حرفه ای محترمانه و جدی برای جذب مشتریان
3. شکرگذار از دستاوردها
4. گوش ندادن به سخنان مردم مثل نمی توان ، ضرر میکنی، شدنی نیست و....
5. به روز بودن و همگام باتکنالوژی
6. خود تان رشد کنید
7. عدم ترس از موانع و فکر کردن برای راه حل .
هدف از برگزاری این سمینار، ارتقای توانمندی محصلان جهت ایجاد کسب و کار در بازار رقابتی بوده است.