گفتگوهایی در باب علوم انسانی با ابتکار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهر شاد آغاز شد. این نشست ها که با محوریت بالا بردن ظرفیت علمی دانشجویان(جامعه) برگزار می شود؛ در موضوعات مهم اجتماعی و اقتصادی و سیاسی نشست هایی را برگزار می کند. در این راستا دانشکده حقوق علوم سیاسی با برگزاری نشستی با دکتر محمد موسی جعفری استاد روابط بین الملل به میزبانی دکتر سید محمد تقی حسینی رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی  به این موضوع پرداخت که چرا باید علوم سیاسی و روابط بین الملل بخوانیم، برگزار کرد.

در این نشست دکتر محمد موسی جعفری با بیان این مطلب که علوم سیاسی حوزه‌ای متفاوت از روابط بین الملل است. بیان داشت که امروزه با از میان رفتن مرزهای زمان قرار داد وستفالی؛ ولی همچنان موضوعی به عنوان روابط بین الملل اهمیت دارد، ایشان با اشاره به مناسباتی که فعلا در سطح نظام بین الملل در جریان است، گفتند که از اهمیت این رشته نه تنها کاسته نشده؛ بلکه بر اهمیت آن نیز افزوده شده است. جنگ میان روسیه و اکراین، مناقشه در سوریه و عراق؛ هیچ کدام را نمی‌توان تک علتی دانست و باید در فهم آن مجموعه‌ای از عوامل را مد نظر گرفت این عوامل همان روابط بین الملل است.