این جلسه با اشتراک جمع کثیری از استادان، ریاست محترم و معاونین دانشگاه و همچنین با حضور مهمان ویژه جناب دکتر عبداللطیف نظری معین مسلکی وزارت اقتصاد امارت اسلامی افغانستان با استقبال گسترده دانشجویان در تاریخ 3 ثور 1401  در محل سالن کنفرانس دانشگاه گوهرشاد دایر گردید.
مراسم افتتاحیه با تلاوت کلام‌الله مجید آغاز گردیده و به تعقیب آن دبیر علمی جلسه جناب دکتر مجتبی نیکزاد به صورت فشرده و مفصل به بیان اهداف، محورها و تبیین مسأله توسعه اقتصادی در افغانستان پرداختند. هدف این گفتمان‌ها ارائه یک گفتمان بومی و ملی از مسیر توسعه افغانستان می باشد همچنین بیان چالش‌ها، نقد نظرات و ایجاد فضای گفتگو و تعامل از هدف دیگر این برنامه می باشد. توجه ویژه به نقش نخبگان و اساتید و ارائه راه حل‌ها و فرصت ها لازمه رهبری مسیر توسعه اقتصادی افغانستان است. پس از ایشان در ادامه جناب استاد دکتر محمدعلی اخلاصی رئیس دانشگاه گوهرشاد ضمن عرض خیرمقدم و خوش‌آمد گویی به حاضرین و مهمان ویژه برنامه جناب دکتر عبداللطیف نظری معین مسلکی وزارت اقتصاد امارت اسلامی افغانستان، به نوبه خود در مورد موضوع گفتمان سخنانی ایراد فرمودند و بر اهمیت موضوع توسعه اقتصادی در افغانستان و ابعاد مختلف آن تأکید نمودند. بعد از آن جناب استاد دکتر سید نقی موسوی رئیس دانشکده مدیریت در مورد ظرفیت ها و پتانسیل‌های دانشکده مدیریت، اساتید و امکانات دانشکده به منظور همکاری با وزارت اقتصاد اشاره نموده و افزود که نقش نخبگان، سرمایه‌گذاری های هدفمند و دانشگاه در مسیر توسعه بارز و تعیین کننده می‌باشد. مهمان ویژه جلسه افتتاحیه جناب دکتر عبداللطیف نظری معین مسلکی وزارت اقتصاد در مورد سلسله گفتمان‌های مدیریت و توسعه اقتصاد ملی و کارکرد های عملی وزارت اقتصاد گزارشی را ارائه نمودند و از برگزاری چنین گفتمان های استقبال کردند، ایشان در مورد زمینه های توسعه اقتصادی و پالسی‌های دولت در این راستا توضیحاتی را بیان نمودند. و تعقیب آن به یک تعداد از سوالات اشتراک کنندگان جواب دادند و در پایان با یک جمع‌بندی کلی جلسه ختم گردید.
که گزارش مکمل آن در آینده نزدیک برای علاقمندان به اشتراک گذاشته خواهد شد.