این برنامه توسط دیپارتمنت روابط بین‌الملل دانشگاه گوهرشاد با گردانندگی استاد نقیب الله جعفری، استاد کادر و آمر دیپارتمنت روابط بین‌الملل دانشگاه گوهرشاد و سخنرانی مهمانان هریک دکتر محمد جواد صالحی، استاد کادر و رییس دانشگاه گوهرشاد و دکتر سید محمد تقی حسینی، استاد دیپارتمنت روابط بین‌الملل، برگزار شد.

در نخست گرداننده به تاریخچه رشته علوم سیاسی و روابط بین‌الملل در افغانستان و شکل گیری رشته روابط بین‌الملل به عنوان یک رشته دانشگاهی مستقل در دنیا پرداخته و سوالات برنامه را با مهمانان برنامه مطرح کرد.

دکتر محمد جواد صالحی در مورد تاریخچه و چگونگی شکل گیری دانشی به نام علوم سیاسی و در ذیل آن روابط بین‌الملل به عنوان یک رشته رشته علوم سیاسی پرداخت و تحولات پیش آمده در این رشته به صورت مفصل بحث کرد. همچنان دکتر صالحی به وضعیت نصاب این رشته در افغانستان پرداخت و وضعیت فعلی را به صورت علمی نقد کرده و راه حل برای معیاری شدن آموزش این رشته نیز ارایه دادند.

دکتر سید محمد تقی حسینی در مورد وضعیت استادان، دانش‌جویان و کیفیت آموزش رشته روابط بین‌الملل به صورت مفصل صحبت کرد و ضمن نقد وضعیت موجود برای بیرون رفت از این وضعیت و معیاری شدن دانش روابط بین‌الملل در افغانستان پیش‌نهادات خود را مطرح کردند.

در نهایت موضوعات مطرح شده در برنامه توسط نقیب الله جعفری جمع بندی شده و برنامه به پایان رسید.