دانشگاه گوهرشاد با همکاری وزارت محترم صحت عامه سمینار یک روزه آگاهی دهی نسبت به مضرات مواد مخدر را به هدف آگاهی عامه برگزار کرد.
این سمینار با تلاوت آیات کلام الله مجید و سخنان دبیر جلسه دکتر محمدیونس صادقی در سالن کنفرانس دانشگاه گوهرشاد و با اشتراک جمع کثیری از محصلان آغاز شد ؛ در ادامه رییس دانشگاه گوهرشاد، استاد اخلاصی به اهمیت آگاهی دهی نسبت به پدیده مواد مخدر سخنانی را ایراد کردند. ایشان در بخشی از سخنرانی خود پدیده اعتیاد را امر جهانی و مرتبط با سیاست‌های مافیای جهانی دانست و دامنه اعتیاد را از سنین نوجوانی تا کهن سالی برشمرد.
سپس محترم صدیق الله کاکر متخصص روان و اعصاب درارتباط با اهمیت جایگاه مبارزه با اعتیاد و ضرورت برخورد جدی با این پدیده خانمان سوز برای اشتراک کنندگان سخنانی را ایراد کردند و در ادامه محترم هوشمند قریشی مدیر عمومی کارمندان اجتماعی مرکز ۴۵۰ بستر در باره فرایند سیر و پیشرفت اعتیاد، عوامل و اثار اعتیاد در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، مسئولیت سایر جامعه در قبال جامعه اعتیاد، تاثیرات مواد مخدر در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی و عوامل و علایم اعتیاد مطالب مفیدی را ارائه کردند.
این سمینار با دعای قاری فیضی و طلب استمداد از خداوند متعال برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد به پایان رسید.

2024-05-14