Gawharshad Sites > موسسه تحصیلات عالی گوهرشاد > news > از دانشجویان ممتاز سمیستر بهاری و برترین های کانکور خزانی۱۳۹۶تقدیر شد

از دانشجویان ممتاز سمیستر بهاری و برترین های کانکور خزانی۱۳۹۶تقدیر شد

از دانشجویان ممتاز سمیستر بهاری و برترین های کانکور خزانی ۱۳۹۶ طی محفل رسمی تقدیر به عمل آمد. در محفلی که به همین مناسبت به تاریخ ۱۸/۷/۱۳۹۶ در سالن کنفرانس مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد برگزار گردید، عبدالرووف نوید مشاور ارشد مؤسسه شهدا و مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد، داکتر محمدجواد صالحی رییس، پوهاند انجنیر لیان معاون علمی-تدریسی، صفرعلی آیین معاون مالی و اداری مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد، حاجی غلام حسن روشن تاجر ملی و یکی از شخصیت های خیّر کشور و  شماری از استادان، کارمندان و دانشجویان مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد اشتراک ورزیده بودند.

DSC_0017

انجنیر پوهاند لیان معاون علمی-تدریسی مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد ضمن تبریک به محصلان ممتاز، اظهار داشت که مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد به منظور تقویت کیفیت تحصیلات عالی، تربیت و آموزش رهبران آینده و در نهایت به منظور ساختن آینده بهتر برای مردم افغانستان تأسیس شده است.

وی اضافه کرد: این مؤسسه سعی می‏کند تا به یک مرکز و نهاد رهبری و تولید علم در افغانستان تبدیل شود.

به گفته وی، این مؤسسه خود را ملزم می داند تا با توجه به روند دگرگونی های شگرفی که در عرصه های اقتصادی، فرهنگی، فن آوری و اجتماعی  به وجود آمده، نیازهای تازه آموزشی جامعه را از طریق طراحی و توسعه دوره های آموزشی و خدمات متنوع با بهره مندی از فن آوری نوین و سیستم پیشرفته آموزشی و همکاری دانشگاه های مطرح جهان، تأمین نماید.

پوهاند لیان همچنین درباره بورسیه ها و تخفیف ها و خدمات دیگری که از سوی این مؤسسه به محصلان ارایه می شود توضیحات مبسوط ارایه کرده گفت: این مؤسسه افتخار دارد که شمار قابل توجهی از محصلان را بورسیه کرده است و به محصلین بی بضاعت خدمات علمی رایگان ارایه می نماید.

وی در پایان سخنرانی خود از حاجی روشن یکی از تاجران خیّر ملی تشکر کرد که به تعدادی از محصلین دختر بورسیه کامل داده است.

DSC_0142

داکتر محمدجواد صالحی رییس مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد نیز از کارکردها و کمک های صادقانه و خیرخواهانه حاجی روشن اظهار سپاس و قدردانی نمود و گفت: بدون شک اگر کمک های دلسوزانه حاجی صاحب روشن نمی بود، معلوم نبود دختران و دانشجویانی که امروز مشغول تحصیلات در دانشگاه گوهرشاد می باشند، می توانستند ادامه تحصیل بدهند و یا خیر.

DSC_0034

حاجی  غلام حسن روشن یکی شخصیت های ملی و تاجر موفق کشور نیز ضمن صحبت هایی، کمک به محصلین بی بضاعت را یک ارزش دینی و ملی خوانده گفت: من حاضرم برای شماری از استادان و دانشجویان لیلیه و امکانات مناسب بودوباش را فراهم نمایم.

زینب جعفری از دیگر سخنرانان برنامه بودکه به نمایندگی از محصلین ممتاز، از کارکردهای مسئولان مؤسسه قدردانی نمود و توجه مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد به ارتقای کیفی محصلان را مورد تمجید قرار داد.

DSC_0124

در ادامه برنامه از حاجی غلام حسن روشن و شریف اکبری مدیر تضمین کیفیت مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد با اهدای لوح تقدیر، ارج گذاری به عمل آمد.

همچنین به دانشجویان ممتاز سمیستر بهاری و برترین های کانکور خزانی ۱۳۹۶ توسط عبدالرووف نوید مشاور ارشد مؤسسه شهدا و مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد، داکتر محمد جواد صالحی، پوهاند لیان، صفر علی آیین و استادان حاضر در محفل، لوح تقدیر اهدا  گردید.

در پایان تحایفی که از سوی حاجی غلام حسن روشن برای محصلین ممتاز سمیستر بهاری و برترین های کانکور خزانی ۱۳۹۶ در نظر گرفته شده بود، توزیع گردید.

جدول ۱: لیست دانشجویان ممتاز سمیستر بهاری ۱۳۹۶ مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد

Screen Shot 2017-10-11 at 11.05.24