Gawharshad Sites > موسسه تحصیلات عالی گوهرشاد > news > بازدید هیأت گوهرشاد از دانشگاه تکنالوژی سیدنی

بازدید هیأت گوهرشاد از دانشگاه تکنالوژی سیدنی

داکتر سیما سمر در راس هیأتی از مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد بمدت یک هفته از دانشگاه تکنالوژی سیدنی (UTS) بازدید نموده و درباره گسترش همکاری‏های دوجانبه گفتگو نمودند.

در طی این بازدید یک هفته ‏ای، هیأت فوق از بخش‏های مختلف دانشگاه تکنالوژی سیدنی بازدید و با مسئولین درباره‏ دوره‏ های آموزشی آنلاین و انجام تحقیقات مشترک به توافق رسیدند.

همچنین به دلیل عدم وجود دوره داکتری در کشور، UTS تعهد نمود تا چارچوپی برای آن تهیه نموده و در آینده با تطبیق آن به تولید دانش در افغانستان و کاهش میزان خروج داوطلبان از کشور کمک نماید.

هیأت فوق همچنین در مدت اقامت خود در استرالیا از دانشگاه سیدنی و دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا دیدن نمودند و در پیرامون برنامه‏ های رسمی با هموطنان‏ مان در سیدنی و ملبورن ملاقات‏های متعددی داشته و درباره نظام آموزشی کشور و چگونگی سهم گیری آنها در بهبود آن به تفصیل به گفتگو پرداختند.