Gawharshad Sites > موسسه تحصیلات عالی گوهرشاد > news > محفل معارفه و تقدیر از استادان شایسته و محصلین ممتاز و اهدای جوایز به برندگان جایزه لیندا برگزار گردید

محفل معارفه و تقدیر از استادان شایسته و محصلین ممتاز سال ۱۳۹۴ تحصیلی وهمچنین تقدیر از افراد برتر کانکور بهاری ۱۳۹۵ مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد برگزار گردید.

این محفل روز سه شنبه ۱۵/۲/۱۳۹۵  با حضور مشاور ارشد مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد و شهدا جناب عبدالرئوف نوید، داکتر محمد جواد صالحی رئیس مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد، داکتر نسیمه رحمانی رئیس مرکز توانمندسازی زنان و مهمانان ویژه این مرکز، استادان، دانشجویان مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد و نمایندگان مؤسسه شهدا در سالن کابل دوبی دایر گردید.

داکتر محمد جواد صالحی رئیس مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد ضمن خوش آمدید به مهمانان، استادان، دانشجویان و سایر حاضرین محفل، گفت: گوهرشاد یک مؤسسه غیرانتفاعی است. هدف از تأسیس آن گسترش دانش و علم بوده است نه سود و  منفعت مادی.

وی همچنین بر کیفیت تحصیل در این مؤسسه تأکید نموده اظهار داشت که؛ در اولویت اساسی مؤسسه کیفیت است. تمام تلاش ما اینست که بتوانیم این مؤسسه را به یک پایگاه علمی و فکری و مرکز دانش و دانایی تبدیل کنیم.

وی در ادامه به کارکردها و امتیازات ویژه مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد پرداخت و از همکاری های این مؤسسه با دانشگاه های جهان مانند دانشگاه سدنی استرالیا، دانشگاه فرایبورک آلمان و دانشگاه علاطه طباطبایی یاد کرد و در خطاب به دانشجویان افزود: دوست داریم که شما را در کسوت رهبران جامعه ببینیم.

داکتر صالحی، حمایت از دانشجویان به ویژه دانشجویان زن را  از دیگر برنامه های مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد عنوان نمود و  گفت: ما به خاطر حمایت از زنان و رسیدن به یک جامعه برابر، مرکز توانمندسازی زنان را در داخل مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد تأسیس کردیم که این مرکز تاکنون بیش ۲۵۳ بورسیه تحصیلی را برای  خانم ها فر اهم ساخته است.

داکتر نسیمه رحمانی از دیگر سخنرانان محفل نیز بر غیرانتفاعی بودن مؤسسه تأکید نموده افزود:  هدف از تأسیس این نهاد آکادمیک سودآوری و تجارت نیست بلکه رسیدن به یک  جامعه عاری از جهل و تعصب است.

داکتر رحمانی علاوه کرد: این مرکز برای رسیدن به این هدف، تلاش های زیادی را انجام داده که از آن جمله می توان به کورس های آکادمیک جندر، کورس های انگلیسی و کمپیوتر و جایزه لیندان  اشاره کرد.

استاد روح الله وحدت مدیر امور استادان و محصلان نیز به تشریح برنامه های درسی، امتیازات و مقررات اخلاقی در این مؤسسه پرداخت و رعایت منشور اخلاقی مؤسسه برای هر محصل الزامی دانست.

عبدالرئوف نوید مشاور ارشد مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد و شهدا، ترتبیت را از مبانی اصلی تحصیلی عنوان کرد و افزود که تربیت در کنار تعلیم باید مورد توجه قرار گیرد. استادان عزیز ضمن بالابردن اطلاعات و  معلومات خود در زمینه دانش، تربیت را  نیز در محور کار خود قرار دهند.

در پایان برنامه از استادان برتر  هریک استاد غلام حیدر رضایی و رمضان محمودی تقدیر به عمل آمد.

در ادامه به سه نفر برتر کانکور بهاری ۱۳۹۵ هریک غلام مجتبی کاظمی، خانم مرضیه کوشافکوری و عباسی احمدی و سه نفر برنده جایزه لیندا لوح تقدیر اهدا گردید.

به تعقیب آن از شش نفر اول، و ۱۲ نفر دوم و سوم نمره سمیستر خزانی سال ۱۳۹۴ ، به ترتیب ذیل با دادن لوح تقدیر سپاسگزاری به عمل آمد:

تمنا رضایی، سرویه کامرانی، زهره عزیزی، زینب جعفری، فرزانه احمدیف زهره عطاء، مهدی ابوالفضلی، الهه فقیری، خاطول حبیبی، شبانه محمدی، زهره حصیر، شیرشاه واحدیف عایشه عظیمیف عبدالهاشم صمیم، فرحناز رضوانی، خلیلی ساعی، گوزل  مجیدی و یلدا ولیزاده.

result

IMG_0044 (2)